Socialförvaltningen, Vård och omsorg

Nu söker vi dig som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för invånarna i Perstorp. Vi erbjuder dig en arbetsplats med mycket arbetsglädje, där utveckling och lösningsfokus är framträdande drag. Varje dag försöker vi att vara lite smartare, lite effektivare och lite bättre än vi var igår.

Perstorps kommun ligger i ett av Sveriges mest expansiva område, Öresundsregionen. Du hittar oss centralt i norra Skåne där vi omsluts av underbar natur som inbjuder till avstressande friluftsaktiviteter. Kommunen har cirka 7 500 invånare och runt 560 tillsvidareanställda. I kommunen finns ett starkt näringsliv och folkhälsofrågorna ligger högt på agendan.

Beskrivning

Inför semesterperioden juni, juli och augusti 2023 behöver vi förstärkning med semestervikarier till våra gruppbostäder LSS och Daglig verksamhet LSS. Vi söker även dig som vill arbeta som timvikarie redan under våren och framåt. Kanske du kan börja som timvikarie och sedan gå över till ett sommarvikariat?

Vill du vara med och göra skillnad för våra medborgare i Perstorp i sommar och få uppskattning varje dag? Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande jobb där du arbetar för människor som behöver dig. Att arbeta inom LSS  verksamhetsområde innebär att du möter personer som är i behov av din hjälp, ditt stöd och ditt engagemang.

Arbetsuppgifter

Arbetet går ut på att ge stöd och service till de boende och på den dagliga sysselsättningen, för att bidra till en fungerande och stimulerande vardag. Arbetsuppgifterna består av t.ex. personlig omvårdnad, socialt stöd, handledning och andra insatser som utformas efter varje enskild individs behov och förutsättningar. 

Värdegrunden inom LSS  fokuserar på service, engagemang och bemötande. Vi erbjuder insatser av god kvalitet, trygghet, meningsfullhet, sammanhang, individanpassning och delaktighet samt respekt för privatliv och personlig integritet. Känner du att detta är något du vill jobba efter? Sök till oss redan idag! 

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är utbildad undersköterska, omvårdnadsutbildning/studerar eller har god erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du har teckenkommunikationskompetens för arbete inom LSS-verksamheterna.

Vi vill att du tycker om att arbeta med människor, har lätt för att samarbeta och kan arbeta självständigt mot bestämda mål. Du är noggrann, flexibel och har stor inlevelseförmåga. Vi vill att du har en positiv människosyn och kan se möjligheter. Du har en förmåga att se till varje brukares individuella behov. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Då arbetet kräver kommunikation och dokumentation ska du behärska svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt och omväxlande arbete med trevliga arbetskamrater. 

Du har fyllt 18 år. B-körkort är önskvärt men inget krav.

Villkor

Heltid / deltid. 70-100 %. Schemalagd arbetstid vilket medför att arbeta på dag/kväll/helg eller nattjänstgöring på några av arbetsställena. 

Vi tillämpar löpande urval.

I Perstorps kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. I Perstorps kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Vi tillämpar individuell lönesättning.Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde tillträde enligt överenskommelse
Löneform Fast månads- vecko- eller timlön
Antal lediga befattningar 25
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Perstorp
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6
Kontakt
  • Linus Jansson , 0435-39184
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-4427959
Publicerat 2023-01-25
Sista ansökningsdag 2023-04-16

Tillbaka till lediga jobb