Kultur och fritidsförvaltningen, Fritidsverksamhet

Nu söker vi dig som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för invånarna i Perstorp. Vi erbjuder dig en arbetsplats med mycket arbetsglädje, där utveckling och lösningsfokus är framträdande drag. Varje dag försöker vi att vara lite smartare, lite effektivare och lite bättre än vi var igår.

Perstorps kommun ligger i ett av Sveriges mest expansiva område, Öresundsregionen. Du hittar oss centralt i norra Skåne där vi omsluts av underbar natur som inbjuder till avstressande friluftsaktiviteter. Kommunen har cirka 7 500 invånare och runt 560 tillsvidareanställda. I kommunen finns ett starkt näringsliv och folkhälsofrågorna ligger högt på agendan.

Beskrivning

Fritidsgården kommer under våren att flytta till nya lokaler i Centrumhuset och söker nu ytterligare en fritidsledare. Vi erbjuder dig en rolig arbetsplats med engagerade kollegor och en verksamhet som är i ständig rörelse framåt. Fritidsgården är en mötesplats för ungdomar som går i mellanstadiet, högstadiet och de första åren på gymnasiet(18 år).

Arbetsuppgifter

Tillsammans med ungdomar och kollegor planerar och genomför du aktiviteter med fokus på öppen fritidsverksamhet, gruppverksamhet och delvis uppsökande verksamhet. 
Du samverkar även med andra aktörer som andra kommunala verksamheter och civilsamhället. Ditt schema innefattar regelbunden dag-, kvälls- och helgtjänstgöring. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en fritidsledarexamen från folkhögskola eller annan relevant eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig i kombination med erfarenhet av att jobba med fritidsgårdens målgrupp. Goda kunskaper i det svenska språket är ett krav. Övriga språk kan beroende på verksamhetens behov vara meriterande. Som fritidsledare är du bra på att arbeta relationsbyggande, är positiv, kreativ, lösningsorienterad och har även en god samarbetsförmåga. Du gillar att jobba med en öppen fritidsverksamhet och har förmåga att ta kontakt med ungdomar på ett naturligt sätt.

Villkor

Tjänsten är på deltid, minst 50%
Tjänstgöring på kvällstid och helger ingår i tjänsten

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön med tillkommande OB
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad minst 50%
Ort Perstorp
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2023/18
Kontakt
  • Magnus Almström, Fritidschef, 0435.39201
  • Markus Adolfsson, Fritidsgårdssamordnare, 0435-39252alt.0435-39249
Publicerat 2023-03-17
Sista ansökningsdag 2023-04-16

Tillbaka till lediga jobb