Socialförvaltningen, Vård och omsorg

Nu söker vi dig som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för invånarna i Perstorp. Vi erbjuder dig en arbetsplats med mycket arbetsglädje, där utveckling och lösningsfokus är framträdande drag. Varje dag försöker vi att vara lite smartare, lite effektivare och lite bättre än vi var igår.

Perstorps kommun ligger i ett av Sveriges mest expansiva område, Öresundsregionen. Du hittar oss centralt i norra Skåne där vi omsluts av underbar natur som inbjuder till avstressande friluftsaktiviteter. Kommunen har cirka 7 500 invånare och runt 560 tillsvidareanställda. I kommunen finns ett starkt näringsliv och folkhälsofrågorna ligger högt på agendan.

Beskrivning

Vi står inför utmaningar med att jobba mer med den avancerade sjukvården i hemmet. Som ett led i detta håller vi på att skapa ett metodrum med en övningsdocka för att kunna jobba mer med utbildningar, skapa case och utifrån det höja kompetensen hos oss alla. Låter det intressant och som något du skulle vilja vara med på?  Passa då på att söka denna tjänst!

En kollega har slutat och en kollega ska gå på föräldraledighet. Vi söker därför ersättare för dem till vår sjuksköterskegrupp.  Är du kanske den vi söker till vårt härliga HSL-gäng? 

Vakans 1: Tillsvidareanställning på kväll/natt, för närvarande med sysselsättningsgrad 61,61%. Du arbetar från 15.45 eller 16.15 till 07.15 med sovande jourtjänstgöring mellan 00.15-06.00 på ett av våra boende. I arbetet ingår ensamt arbete och helgtjänstgöring var 3:e helg. Önskas högre tjänstgöringsgrad så finns utrymme att föra dialog kring det.

Vakans 2: Vikariat i hemsjukvården, med start i juni månad fram till ca december 2024. Man jobbar just nu var 9:e helg och har då ensamtjänstgöring i hela kommunen.

Arbetsuppgifter

Du åker på besök till patienter i deras eget hem och tillgodoser det individuella omvårdnadsbehovet utifrån Hälso- och sjukvårdslagen. I din roll ansvarar du för egna bedömningar, utför och leder hälso- och sjukvårdsinsatser och läkemedelshantering. Dokumentation sker i verksamhetssystemet Lifecare.

I arbetet ingår också att handleda medarbetare i medicinska frågor. Inom verksamheten får du använda din kompetens som sjuksköterska inom både kvalificerad vård och palliativ vård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbetet som sjuksköterska. 

Vi vill att du tycker om att arbeta både självständigt och i team. Du kan arbeta strukturerat och samtidigt vara flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Det är viktigt att du som sjuksköterska är trygg i din yrkesroll, har empatisk förmåga och kan prioritera.

Villkor

Urval kommer att ske löpande under annonseringstiden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 38,25
Ort Perstorp
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2023/19
Kontakt
  • Marie Andersson, 0435-39192
Facklig företrädare
  • Jessica Gunnarsson, 043539153
Publicerat 2023-03-20
Sista ansökningsdag 2023-04-30

Tillbaka till lediga jobb